Cello er et PC & iPad®-kontrolleret diagnostisk audiometer, der er i stand til at udføre adskillige tests, herunder QuickSIN ™, HF-audiometri og video VRA.

Cello er med sit revolutionerende design og komplette funktionaliteter, et lille mesterværk, ideelt for enhver, der ikke går på kompromis med udseende og funktionalitet.IPAD® CONTROL

Indstillingen Aero giver dig mulighed for at kontrollere Cello direkte fra din iPad® via en Bluetooth-forbindelse.

Maestro-appen, der er tilgængelig på Apple® App Store®, kan bruges til ren tone- og tale-audiometri ; Den har en komplet patientdatabase, og giver dig mulighed for at udskrive professionelle rapporter og eksportere data til Maestro-softwaren.


COMPUTERKONTROL

Tilslut cello til USB-porten på din Windows®-computer, og du er klar, ingen driver og intet ekstra kabel kræves. Du kan kontrollere Cello gennem Maestro’s utroligt brugervenlige interface, også tilgængelig for Noah.


TESTS

Udover standardundersøgelser som audiometri udfører Cello også Hughson-Westlake automatiseret audiometri, højfrekvent ren toneundersøgelse, tale audiometri, QuickSIN®, SISI, Stenger og inkluderer en 2-kanals Master Hearing Aid.


VIDEO VRA

Med Cello kan du på få minutter bygge et video-VRA-system med ubegrænsede muligheder for at tilpasse de billeder og videoer, der bruges som stimuli. Alt styres gennem Maestro-modulet, du skal blot oprette forbindelse til tre skærme.


Hæng det på væggen!

Dekorer din lydkabine med cello! Hæng din Cello på væggen, ved hjælp af den medfølgende VESA-holder og den specielt designede transducerholder.