Piano er et avanceret klinisk audiometer med et komplet batteri af test, inklusive høj frekvens, der let styres via den store farve-touch-skærm.
Piano er det ideelle valg til klinikker og hospitaler.


Piano er tilgængelig i forskellige konfigurationer : Basic, Plus og Plus VRA. De tre modeller er forskellige med hensyn til antallet af konfigurerede test.
“BASIC” MODEL
Piano Basic har manuel og automatiseret ren tone-audiometri og tale-audiometri samt ABLB, Tone Decay, SISI, Difference Limen Intensity (DLI), Monaural Loudness Balancing (MLB) og Stenger tests og inkluderer en 2 kanals Master Hearing Aid.


“PLUS” MODEL
Plus-modellen tilbyder alle funktioner i Basic plus Multi Frequency, High Frequency, Bekesy and Masking Level Difference (MLD).


“PLUS VRA” MODEL
Piano Plus VRA har også pædiatriske audiometri-muligheder. Det kan blive et traditionelt eller video VRA-system. Se den dedikerede side for yderligere information.


2 Uafhængige kanaler
Piano har to fuldstændigt adskilte og uafhængige kanaler: du kan indstille forskellige frekvenser for kanaler 1 og 2.
Yderligere kan venstrehåndede operatører indstille kanal 2 som hovedkanal.


EMBEDDED SPEECH MATERIAL
Ikke mere cd-afspiller hovedpine! Piano har en integreret 2 GB flashhukommelse til opbevaring af dit talemateriale. Dedikerede knapper giver dig adgang til ordlister med lethed. På skærmen vises således det ord, der i øjeblikket udtales.


Skærmen
Piano indeholder et grafisk display i høj opløsning og giver et klart og detaljeret billede af den igangværende undersøgelse. Og med input på touch-skærmen er interaktion med instrumentet ekstremt enkel og intuitiv.


NOAH & MAESTRO INTEGRATION
Forbind blot Piano til en USB-port på din computer, og du kan overføre den til Maestro- eller Noah-databasen.

For integration til A-DATA , Clinea, Novax og XMO kontakt os.
Og med live-visnings funktionen kan du få et overskueligt overblik over undersøgelsen på computerskærmen.


HYBRIDTEKNOLOGI
Inventis Hy-Tech: du kan beslutte, om du vil betjene Piano på den traditionel måde (stand-alone mode) eller styre den gennem computeren.