Harp er et avanceret diagnostisk audiometer. Harp det ideelle valg for en lang række brugere, fra Ørelæger, til høreappartstilpasning og hospitaler.


MODELLERNE

Harpe fås i to konfigurationer, der passer til forskellige brugerbehov: Basic og Plus. Harp Plus har en intern flashhukommelse, hvor du kan gemme dit talemateriale.


TESTEN

Udover standardgrænseundersøgelser udfører Harp også Hughson-Westlake, tale audiometri, ABLB, SISI, Stenger, DLI, Tone Decay-test og inkluderer en 2-kanals Master Hearing Aid. Derudover er TEN-test og QuickSIN kun tilgængelige efter anmodning for Plus-modellen.


EMBEDDED SPEECH MATERIAL

Ingen flere eksterne spillers hovedpine! Harp Plus har en integreret 2 GB flashhukommelse til opbevaring af dit talemateriale. Dedikerede knapper giver dig let og hurtig adgang til dine ordlister med. På skærmen vises således det ord, der i øjeblikket udtales.


Skærmen

Harpe har et stort farvedisplay, Hvor du kan se det komplette audiogram under undersøgelsen.


NOAH & MAESTRO INTEGRATION

Forbind blot Harp til en USB-port på din computer, og du kan overføre den til Maestro- eller Noah-databasen. Og med live-visningsfunktionen kan du få et bredt overblik over undersøgelsen på computerskærmen. – For integration til A-DATA , Clinea, Novax og XMO kontakt os.


HYBRIDTEKNOLOGI

Harpe har Inventis Hy-Tech: du kan beslutte, om du vil betjene den på traditionel måde (standalone mode) eller styre den gennem computeren.