Trumpet er et avanceret og brugervenligt REM målesystem (Real-Ear Måling – REM), der er i stand til at udføre hurtige og præcise in-situ-målinger.

Trumpet har indbygget aktiv højtaler og  indeholder også et diagnostisk audiometer til udførelse af luft,  Ben og tale audiometri.


TRÅDLØS PROBE

Innovation og teknologi gør Trumpet’s trådløse probe på kun 50 gram til den letteste på markedet. Trumpets trådløse probe er designet til at forbedre patientens komfort og give brugeren fuldstændig frihed, når de udfører in situ-målinger.


Trumpet styres direkte fra din computer og tilbyder et komplet og intuitiv software-interface, hvilket gør det til et kompakt og bærbart system uden kompromiser.


MONTERINGSSYSTEM

Som REM målesystem er trompet i stand til at måle alle standard gain/response values: unaided (REUG/R), aided (REAG/R), insertion (REIG) and occluded (REOG/R). Sekvenser af målinger kan udføres og køres med bare et par klik, hvilket gør den daglige arbejdsgang meget hurtigere og lettere.


MÅLPROTOKOLER

Trumpet tilbyder de seneste målprotokoller, såsom NAL-NL1, NAL-NL2 og DSL v5, til at hjælpe akustikere i indstillingen af ​​høreapparatparametre.


LIVE MODE FOR SPEECH MAPPING

Dette seneste og effektive rådgivningsværktøj er naturligvis tilgængeligt på Trumpet. LIVE MODE FOR SPEECH MAPPING giver dig mulighed for at demonstrere fordelen ved høreapparatet med det samme ved blot at tale med patienten.


Avanceret tilstand

Input-output visningstilstand, højere frekvensopløsning og komplet brugerdefinerbar procedure er blot nogle af de ekstra funktioner, der er tilgængelige i avanceret tilstand.


COUPLER KIT FOR RECD

Med Trumpet er der også muligheden for et sæt med indbygget højttaler og 2cc- COUPLER, som gør det muligt at træffe RECD-foranstaltninger for ikke-samarbejdende patienter uden behov for en testboks til høreapparater. Indsert øretelefoner er ikke inkluderet.


DIAGNOSTIC AUDIOMETER

I audiometer-tilstand kan Trumpet udføre luft-, ben-, frit felt- og tale audiometriundersøgelser, Hughson-Westlake , QuickSIN®, og inkluderer en 2-kanals Master Hearing Aid.


COMPUTERKONTROL

Tilslut Trumpet til USB-porten på din Windows®-computer, og du er klar til at gå: ingen driver og intet ekstra kabel kræves.

Du kan styrre Trumpet gennem den brugervenlige Maestro-softwaregrænseflade og om nødvendigt overføre dataene direkte til Noah.


Inventis Trumpet • Go wireless!

Inventis Trumpet • Introduction

Inventis Trumpet • Patient preparation and Unaided measurement
Inventis Trumpet • Advanced and Live measurements
Inventis Trumpet • Occluded, Aided and MPO measurements
Inventis Trumpet • Audiometry functions