Clarinet er et klinisk tympanometer, konfigureret med alle de test, der er nødvendige for en grundig og præcis undersøgelse af mellemøret. Clarinet tilbyder, Automatisk og manuel tympanometri, acoustic reflex threshold, decay and latency examinations, ETF for intakt og perforeret trommehinde, højfrekvens og multikomponent tympanometri.


Skærmen

Clarinetten er udstyrret med en intuitiv touchskærm der giver et klart og detaljeret billede af den igangværende undersøgelse. Og med input på touchskærmen er interaktion med instrumentet ekstremt enkel.


Proben

Klarinetten har en ekstrem let, lille og robust metal probe, som hurtigt kan skilles ad og rengøre. Proben er forbundet til den lille kontrolboks, hvorigennem du kan vælge øret og starte undersøgelsen


ENDLESS FLOW PUMP

Clarinet imponerer øjeblikkeligt med den utrolige pumpe hastighed på hele 600 daPa / sek, uden at gå på kompromis med nøjagtighed og præcision af målingen. Pumpen har “endless airflow technology” , der forbedrer udførelsen af ​​testen, når “seal” ikke er optimal.


Gå i dybden med dine undersøgelser

High-frequency and multi-component tympanometry, evaluation of multiple stimuli averaged reflex latencies together with the up-to-date measure of reflex plot angles of incidence, er blot nogle af de avancerede funktioner, som Clarinet indeholder.


NOAH & MAESTRO INTEGRATION

Tilslut blot Clarinet til en USB-port på din computer (ingen driver kræves), og du kan overføre den til din Maestro- eller Noah-database. Og med live-visnings funktionen kan du få et bredt overblik over dine undersøgelser på computerskærmen.